Het merk Delhaize
heeft meer dan 6 000 kwaliteitsproducten die tot 40% goedkoper zijn dan nationale merken. 
Kwaliteit heeft zijn prijs, maar hoef je daarom de hoogste prijs te betalen? Niet bij Delhaize, want daar vind je het Delhaize-merk met meer dan 6 000 kwaliteitsproducten die tot 40% goedkoper zijn dan nationale merken. Het Delhaize-merk blijft je steeds meer voordelen bieden. En dat is maar goed ook!
     
  Het merk Taste of Inspirations.
Buitengewone producten, authentiek en boordevol smaak.
Ben je erg gesteld op kwaliteit en originaliteit? Dan is Taste of Inspirations een merk voor jou. Je ontdekt weer smaken waarvan je dacht dat je ze nooit meer zou proeven. Je geniet van artisanale producten en gerechten die even lekker als zeldzaam zijn ... Gastronomisch geluk tegen een haast democratische prijs: dat is toch je fijnste recept?
     
  Het merk Bio.
Het ruimste aanbod van gecertificeerde biologische producten tegen een aantrekkelijke prijs. Ben je even bezorgd over jouw welzijn als dat van de natuur? Dan kies je ons Bio-merk. Het grootste assortiment gecertificeerde, biologische producten tegen een toegankelijke prijs.
     
  Het merk Eco.
Producten met meer respect voor het milieu.
Hecht je veel belang aan ons leefmilieu? Wij zorgen ervoor dat jij voor die zorg niet teveel hoeft te betalen. Daarom bieden we je onder ons ECO-merk een gamma milieuvriendelijke producten.
     
  Het merk Care.
Meer dan 500 kwalitatieve verzorgingsproducten tot 40% goedkoper.
Zorg je graag goed voor jezelf? Wel, wij zorgen graag goed voor je budget. Ons merk Care biedt je een compleet, kwalitatief gamma verzorgingsproducten die tot 40% goedkoper zijn.
     
  Het merk 365.
Kwalitatieve basisproducten tegen discountprijzen.
Vind je besparen belangrijk? Dan krijg je veel waar voor weinig geld met ons merk 365. Dat biedt je immers honderden kwalitatieve basisartikelen tegen een discountprijs. En, beloofd, je boet echt niet in aan kwaliteit.
   
  Self-traiteur AD Delhaize Zottegem.
Huisbereide producten die met de grootste zorg ter plaatse bereid worden.
     
  Eigen Beenhouwerij
Binnen onze openingsuren is steeds minstens één beenhouwer aanwezig. Wens je een speciaal stuk vlees of uitleg over één van onze specialiteiten? Ze staan steeds tot uw dienst.
 
 
U wordt vriendelijk geholpen aan
ons onthaal voor volgende zaken